Bemutatkozás – Csárdi Tamás

+36 (93) 386-017/21
polgarmester@zalakomar.hu
https://csarditamas.hu
@csarditamasZalakomar
@csarditamas

1982-ben születtem Nagykanizsán, édesanyám gutorföldi, édesapám kiskomáromi születésű. Általános- és középiskolai tanulmányaimat Nagykanizsán végeztem, majd a Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástudományi Karán szereztem Gazdaságinformatikus diplomát.

Első és egyben a jelenlegi munkahelyem a Zalakomári Önkormányzatnál 2005-ben kezdődött, közhasznú foglalkoztatottként. Egyszerre dolgoztam a polgármesteri hivatalban és a művelődési házban, 2007-től már csak előbbiben, mint közalkalmazott, 2008 májusától, mint köztisztviselő. Informatika, település-üzemeltetés, pályázatírás, problémamegoldás, mindenes.

2014-ig, az akkor eltelt 9 év alatt végigjártam a ranglétrát az önkormányzatnál. Szinte nem volt olyan terület, melyet ne ismertem volna, melyről ne szereztem volna tapasztalatot. Ez a tapasztalat volt az alapja, hogy 2014 októberében induljak az önkormányzati választásokon, melyen megkaptam a településen élők többségének bizalmát. A jó munkának a megerősítése volt a 2019-es önkormányzati választás, melyen ismét bizalmat szavazott nekem a lakosság.

2014 október 12-óta – immár a második ciklusomban – polgármesterként dolgozom a település érdekében, megtéve mindent azért, hogy Zalakomár minél többet léphessen előre.

2015-óta boldog házasságban élek feleségemmel Beával és két kislányunkkal, Borókával és Bíborkával.