Bemutatkozás – Csárdi Tamás

+36 (30) 536-7089
csarditamas@gmail.com
https://csarditamas.hu
@csarditamas
@csarditamas

1982-ben születtem Nagykanizsán, édesanyám gutorföldi, édesapám kiskomáromi születésű. Általános- és középiskolai tanulmányaimat Nagykanizsán végeztem, majd gazdaságinformatikát tanultam a Corvinus Egyetemen. Időközben 2007-ben elvégeztem a Sämling: Német Projektmenedzser-szakember képzését.

Első és egyben a jelenlegi munkahelyem a Zalakomári Önkormányzatnál 2005-ben kezdődött, közhasznú foglalkoztatottként. Egyszerre dolgoztam a hivatalban és a művelődési házban, 2007-től már csak előbbiben, mint közalkalmazott, 2008 májusától, mint köztisztviselő. Informatika, település-üzemeltetés, problémamegoldás, mindenes.

2014-ig, az akkor eltelt 9 év alatt végigjártam a ranglétrát az önkormányzatnál. Szinte nem volt olyan terület, melyet ne ismertem volna, melyről ne szereztem volna tapasztalatot. Ez a tapasztalat volt az alapja, hogy 2014 októberében induljak az önkormányzati választásokon, melyen megkaptam a településen élők többségének bizalmát.

2014 október 12-óta polgármesterként dolgozom a település érdekében, megtéve mindent azért, hogy Zalakomár minél többet léphessen előre. A most, közel 15 éves önkormányzati tapasztalattal készülök a második polgármesteri ciklusomra.

2015-óta boldog házasságban élek feleségemmel Beával és 2017-ben született kislányunkkal, Borókával. Szabadidőben többek között szívesen foglalkozom  a Hattrick focimenedzserrel, ahol Magyarország egyik U17-es játékosmegfigyelője vagyok.