Miniszteri kitüntetés

2018. november 6-án Budapesten, Magyarország Belügyminisztere elismerésben részesített 73 települést és szervezetet, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a START közfoglalkoztatási programok során.

Az elismerésben részesülők között ott van Zalakomár Nagyközség Önkormányzata is.

A munka, melyet már 2015 óta végzünk a közfoglalkoztatásban valóban elismerésre méltó. Ám nemcsak a napi feladatok elvégzése vagy irányítása, hanem az egész folyamat:  a tevékenység, ami már novemberben elkezdődő tervezésről, a programok minden részletére kitérő kidolgozásáról, a lobbitevékenységről, a rengeteg adminisztrációról, a számtalan megbeszélésről, meetingről szól. Ez a rengeteg munka, ez mind-mind meghúzódik amögött, hogy reggel a közmunkások kimennek az utcára, hogy a településért dolgozzanak. Természetesen a közmunkások nélkül nem működne a programokból semmi.

A közmunka programok olyan lehetőséget kínálnak Zalakomár számára, melyet meg kell ragadnunk és maximálisan ki is kell használnunk településünk fejlődése érdekében.

Az elismerés pedig, melyet kaptunk, önmagáért beszél. Nem mindennapi ez egy település és egy polgármester életében, hogy a legfelsőbb szintről is elismerik a munkánkat. Megerősít bennünket, hogy jól végezzük a dolgunkat, hogy amit a településért teszünk az kiemelkedő.

Az elismerést itt is szeretném megköszönni kollégáimnak (a hivatali dolgozóknak, a karbantartóknak, a közmunkásoknak), akik tették a dolgukat, és jól tették a dolgukat Zalakomárért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük