Marci Atya

marci_tomi

Köszönöm szépen Marci atya! Ezt a köszönömöt nem csak én mondom, hanem bátran állíthatom, hogy minden zalakomári nevében beszélhetek. Ez a közel 20 év, melyet velünk töltöttél Zalakomárban, nem múlhat el nyomtalanul. Az a példaértékű munka, melyet magad mögött hagysz egyáltalán nem, vagy csak nehezen pótolható.

Az áldásos tevékenység, melyet a gyerekek, és főként a roma gyerekek körében végeztél, szintén pótolhatatlan. A gyerekekhez való mindig pozitív hozzáállásod az áldás mellett balszerencsét is hozott Zalakomárnak, hiszen a Püspök úr felfigyelt erre és augusztus 1-jével, 19 év után, áthelyezett egy másik településre.

A vallási élet mellett több cikluson át településünk önkormányzatának képviselő-testületét is erősítetted. 2006-tól kezdve személyesen is tapasztalhattam, azt az önzetlen segítséget és szorgalmat, amit településünkért tettél ezeken az üléseken. Ezért szintén köszönet jár. Köszönet a betlehemes napért, a táborokért, a Kis-Balaton túrákért, a farsangi ünnepségekért, vagy a pizzáért; melyeket a gyerekek egy-egy sikeresen megírt hittan dolgozat után kaptak és mindenért ami voltál, vagy és leszel nekünk zalakomáriaknak.

Az érdemek, melyek hozzád fűződnek betölthetnék ezt az egész lapot, és hosszú ideig sorolhatnánk. Nem felejtjük el őket! Nagy örömömre szolgál, hogy nekem juthatott az a megtisztelő feladat, hogy Zalakomár nagyközség képviselő-testülete és minden zalakomári lakó nevében átnyújtsam a Zalakomárért Kitüntető díjat.

Bízom benne, hogy amikor a jövőben ránézel erre a kis emlékre, jó érzéssel tölt majd el, és jó szívvel emlékezel vissza a Zalakomárban töltött éveidre.

Kívánunk neked sok örömöt és sikert életed új állomásán, hiányozni fogsz nekünk. És ezt nem csak mint Zalakomár polgármestere mondom, hanem, mint szomszédod is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük