Kérdések-válaszok

Néhány hete megkértem a kedves olvasókat, hogy tegyék fel névtelenül a kérdéseiket. Érkezett is jó néhány. Így ezek egy részét megválaszolom, egy részét, ami nem rám vonatkozik, azokat nem, de azokat is közlöm.

Mi köze a polgármesteri hivatalban a portásnak ahhoz, hogy milyen ügyet intézek?? És aláírat velem egy füzetet, hogy ott voltam?? Hogyan képzeli ezt?? Remélem ebben változtatsz!!!

A probléma felvetése jogos. Az adatok és aláírás kérése szerintem sem túl szerencsés. Azt nem is említve, hogy ha valaki pl. apai elismerő nyilatkozatot akar tenni, nem biztos, hogy ez bárkire is tartozik az ügyintézőn és az ügyfelén kívül, tehát lesz változás.

A közterületesek mit csinálnek? nem is látni őket seholsem. ha meg jön, akkor sem vesz észre semmit sem.

A közterület felügyelet jelenleg 1 fő. Terveimben szerepel, hogy a hatékonyságát növeljük!

A tűzoltószertárat miért kellett bagóért eladni a keszthelyieknek boltnak? Sokan már azt sem tudják mi az az Önkéntes Tűzoltó!
Ezzel kapcsolatban többen megkerestek már régebben is. Ebből született az ötlet a tárlat gyűjtése és felállítása.

Hülyeségnek tartom a Berekfürdőre való állandó járkálást!! Ön is ennyit fog menni a testvérekhez??

A testvértelepülések és a velük való jó kapcsolat szerintem szuper dolog. DE! Meg kell találni az egyensúlyt, hogy mennyit adunk a helyi lakosoknak és mennyit a testvértelepülésről érkezőknek. Ahogy a programomban is lehet olvasni, a falunapot meg fogjuk rendezni, de emellett a helyi gyerekeknek szeretnék bejárós (nem alszanak ott) tábort, ami csak a zalakomáriaknak szól.

hogy gondoltad hogy új Zalakomár?talán nem lesznek Cigányok?????

A település összetételén nem áll módomban változtatni. Azonban ha nem kezeljük a helyzetet, akkor az még rosszabb lehet. Hatásosabb közterület felügyeletre, mezőőrségre és rendőrségre van szükség, akik mindenkivel betartatják a törvényt. Az is fontos előrelépés lenne, ha az emberek bejelentenék a problémákat. Ezzel kapcsolatban fórumokat szándékozunk tartani, hogy az emberek megtanulják, hogy mi az az ügy amivel a megfelelő szervhez fordulhat.

Te megépítenéd komár várát? És ha igen miért?
Maga az ötlet nem rossz. Azonban szerintem nem költhet az önkormányzat saját forrásból rá 10 milliókat. Egy ilyen cölöpökből épülő vár, folyamatos karbantartást igényel, ami évente több százezer forintra is rúghat, nem beszélve az egyéb karbantartási munkálatokról. Sajnos azt kell mondanom, hogy Zalakomárban ez a befektetés nem térülne meg. Bármennyire is szép lenne.

temetőúton ugyanúgy megvannak a kátyúk, ezek ki lesznek javítva
A kérdés után elmentem megnéztem az említett utat. Valóban megvannak a kátyúk. Az út idén lett felújítva, de meg kell vizsgálni, hogy mennyibe kerülne egy olyan réteg aszfalt is, ami időtálló.

Ma kaptam a jelenlegi polgármester szórólapját. Kinek kire épül a programja?
Ezt döntse el mindenki maga.

Azok a kérdések, melyeket sajnos nem tudom megválaszolni, illetve nem nekem szólnak.

  • Miért néz ki minden szobor úgy, mintha krisnás lenne????
  • Nézi egyáltalán vlaaki a térfigyelő kamerákat?

2 hozzászólás

  1. És ez mégis kinek a hibája? Nem a Tamás „aszfaltoztatott” így! Úgyhogy emiatt nem itt kellene károgni.. -.-‘

    1. Engem sokkal jobban zavar, hogy el van cseszve és mégis úgy van hírdetve, hogy fantasztikus! mert a szórólapon is ott van a keresztek, de az nem az elmúlt négy év hanem az elmúlt 4 nap! Hajrá Tomi!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük