Konditerem?

A konditerem kérdése már évek óta vissza-vissza térő téma Zalakomárban. Konditerem létesítésére alapvetően két lehetőség van.

Az egyik, a most egyre inkább divatos szabadtéri konditerem, amilyen pl. Garaboncon is van.

Ezt, valahogy így kell elképzelni:

maxi_9_elem_1

Forrás: http://www.royalkert.hu/Fooldal/Hirek/Szabadteri-fitnesz-parkok-Felnottjatszoterek

A másik lehetőség, egy önkormányzati tulajdonú épületben lévő konditerem kialakítása. Ez a klasszikus konditerem, mely rendelkezik nyitva tartási idővel és bérlet fejében bárki használhatja.

Mindkét fajtának vannak előnyei és hátrányai is. A szabadtéri edzőterem nem látogatható egész évben, cserébe ingyenesen használható. A zárt konditerem, mivel fenntartási költséggel kell számolni, így nem lehet ingyenes, egész évben használható.

Érdekel az Önök véleménye ezzel kapcsolatban! Készítettem ebben a témában egy új szavazást, melyet e cikk mellett, jobb oldalon találhat. Szöveges visszajelzést is írhat, ehhez a cikkhez a hozzászólások részben.

1 comment

  1. Egyetértek, a járda és az út is nagyon fontos. A rossz utak egy része állami kezelésben van, mint a Kossuth vagy az Árpád utca, így ott eredményt elérni nagyon nehéz, de ebben az ügyben is egyeztetést kell kezdeményezni a közútkezelővel. A járdák felújítása és bővítése is tervben van, melyet később ki is fogok fejteni egy hosszabb cikkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük