Együttműködés

A szórólapom végén olvasható egy mondat:

Fontosnak tartom a folyamatos lakossági konzultációt, együttműködést. Megválasztásom esetén a lakossági véleményekre, visszacsatolásokra továbbra is számítok az Ön részéről is!

Kb. 2007. évtől kezdve járok a Zalakomári Önkormányzat Képviselő-testületi rendes üléseire. Ezek közé tartozik az évente egyszer kötelezően megtartandó közmeghallgatás is. Néhány kivételes alkalomtól eltekintve nem emlékszem, hogy jöttek volna az emberek és éltek volna állampolgári jogukkal és elmondták volna a panaszaikat, észrevételeiket.

Szívből remélem, hogy a következő 5 év során változni fog a kommunikáció a lakók és az önkormányzat között. Megértem azt is, akit a kamera és a tanácsterem feszélyez, azonban lehet ezt másképpen is csinálni. A jövőben tervezem, hogy a képviselő-testülettel karöltve lakossági fórumokat tartsunk, melyen egy kötetlen beszélgetésen mindkét fél elmondhatja problémáit, érvelését egy adott témával kapcsolatban.

Jó emlék számomra a 2013-ban elsőként megrendezett vállalkozói klub, melyet a Művelődési Ház szervezett és volt szerencsém részt venni rajta, mint az önkormányzat köztisztviselője. Hasznos volt beszélni őszintén a problémákról, akkor többet sikerült is megoldani.

Azonban, sajnos nehéz válaszolni olyan kérdésekre, melyek csak a boltban vagy a fodrásznál hangzanak el. Törekszem arra, hogy minél több lehetőség legyen a személyes kapcsolatok kialakítására és bízom a majdan meghirdetett fórumok sikerességében, hiszen a kommunikáció és a jó kapcsolat mindenki hasznára válhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük